MAASTRICHT - MVV heeft in extremis nog een punt overgehouden aan het thuisduel tegen FC Volendam. De ploeg van trainer Rick Kruys leek door twee doelpunten van Henk Veerman op weg naar de zege, maar de Limburgers wisten in blessuretijd nog gelijk te maken: 2-2.

Na dertien minuten kwam MVV op een voorsprong door een prima uitgespeelde goal van Nabil El Basri. Bij FC Volendam stond nieuwkomer Jamie Jacobs voor het eerst in de basis, die direct goed was voor een fraaie assist op Henk Veerman, om de 1-1 binnen te schieten.

In de tweede helft was het wederom Veerman die trefzeker was, ditmaal na de nodige wanorde in de achterhoede van MVV. Dat was echter niet genoeg voor de overwinning, want drie minuten in blessuretijd was het Camil Mmaee die De Geusselt dan toch nog kon laten juichen door de 2-2 binnen te werken..